Het is alweer eind december. Ik ben erg druk geweest met de verhuizing. Hierna het inrichten van het huis en de tuin. Nu is het winter, dus zit ik weer binnen.

Afgelopen zomer heb ik de cursus via internet gevolgd over borduren in artquilts. Alles afgerond. Om mee te doen aan de wedstrijd van het Textielfesival had ik geen inspiratie om maar iets te maken. Dit heb ik voorbij laten gaan. Het Textielfestival is van 13 tot 16 mei 2020, in Leiden. Ik heb wel ingestuurd voor het Quiltersgilde. Hier gaat het om een algemene tentoonstelling in de Pieterskerk, van alle textielverenigingen. In januari hoor ik of de Quilt is geaccepteerd. De titel van de quilt is “Thuis”. Ook een ansichtkaart gemaakt en opgestuurd. Het thema was: over grenzen. De afbeelding op mijn kaart is een vos.

Ik ben nu kleine quiltjes aan het maken voor mezelf. Gewoon bezig blijven. De 8 composities. Ik heb later foto’s hier van.

Ik wens iedereen die dit leest een mooie en creatief 2020 toe!

Groeten,

Lisette