Na twee jaar ga ik verder met mijn nieuwe blog op mijn website. Zoals op mijn oude blog:  lisettesquiltseizoenen.blogspot.nl  ga ik hier weer plaatsen wat ik tegenkom in mijn artquilt leven. Tijdens de Algemene tentoonstelling van het Quiltergilde is Quilten speciaal afgerond.

Het was een gezellig terug zien van de groep. Sinds mei waren we ieder onze weg gegaan.  Twee jaar waren we 1 keer per maand bijeen in Nijkerk. Nieuwe cursisten, nieuwe docenten en veel informatie. Alles zit inmiddels mooi opgeslagen in twee dikke mappen. Nu rustig alles nog eens bekijken en er mee aan de slag. Ik heb weinig werkstukken gemaakt. Iedere maand was er een nieuwe opdracht en die vroeg veel aandacht. Ik heb wel meegedaan met de wedstrijd in Noord Groningen. Mijn quilt daar heette “Verlangen”. Ook heb ik veel tijd nodig gehad voor mijn eindwerkstuk “Waar ben je?”

De tentoonstelling was dit jaar in de Grote of Lebuinuskerk in Deventer. Op de tentoonstelling hing alle werkstukken prachtig in de kerk. Het was een feest om over de tentoonstelling te lopen. Vele mooie quilts en quiltjes!

Inmiddels staat een nieuwe uitdaging in de agenda. Volgende week ga ik meedoen met Biezenmortel!

Alle materialen liggen klaar, bijna de opdrachten af. Woensdag gaan we starten!

Ik heb hiermee weer een blog start gemaakt.

Leuk dat je op mijn blog bent geweest. Tot de volgende keer!

Groetjes, Lisette